EFEKTI

EFEKTI

15%

popusta na sve animacije i efekte

15%

popusta na sve animacije i efekte

ANIMACIJE I EFEKTI

Računalne animacije i specijalni efekti esencijalni su dio praktički svakog ozbiljnijeg videa, bilo da se radi o videu za reprodukciju na YouTube kanalu ili TV reklami. Uostalom, gotovo svaki video danas sadrži barem animaciju logotipa ili teksta. 

Dio našeg tima usko je specijaliziran upravo za izradu animacija, bilo da se radi o gore navedenim elementima video zapisa ili naprednijim animacijama koje možemo nazvati animiranim filmovima. Tu su, dakako, kompleksnije 3D animacije koje zahtijevaju popriličnu količinu znanja, softverskih paketa i naprednog hardvera. Zahvaljujući dugogodišnjem radu u ovom segmentu video produkcije, ali i konstantnoj edukaciji, kao i partnerskim odnosima s nekima od najvećih majstora računalnih animacija, kako s domaćeg, tako i inozemnog tržišta, ispunit ćemo svaku vašu želju. Specijalni video efekti, animirani segmenti, napredne animacije, 2D i 3D animacije, tu smo kako bismo vam osigurali novu dimenziju video produkcije i izgradnju naprednog nivoa vizualnog identiteta. 

ANIMACIJE I REKLAME ZA STADIONE

Posebna ponuda izrada animacija odnosi se na reklame koje možete vidjeti na LCD panelima uz nogometne terene ili u dvoranama. Iako iz perspektive običnog gledatelja sve izgleda kao “obična” reklama, zapravo je riječ uglavnom o animacijama. 

Takve su reklame, odnosno animacije zbog niza specifičnosti, prvenstveno zbog svojih neuobičajenih dimenzija, jer se radi o formatu koji je posebno prilagođen upravo prikazivanju na navedenim panelima. Tu je i ograničeno vrijeme trajanja, kao i dodatni tehnički zahtjevi koji su standard kod takvog vida oglašavanja u video formatu. Do sada smo odradili niz takvih projekata za brojne klijente, koji se oglašavaju na nogometnim stadionima u Hrvatskoj, ali i Europi. Naravno, to nisu jedine “posebne” reklame i animacije koje radimo, jer radimo u bilo kojem formatu i rezoluciji, ovisno o potrebama pojedinog klijenta i zahtjevima platforme za reprodukciju. Kontaktirajte nas i za vas ćemo pripremiti sve što je potrebno za korak u svijet animacija i novog oblika oglašavanja. 

ZAŠTO VAM TREBAJU ANIMACIJE

Zato što se u današnje vrijeme praktički niti jedan video zapis, ako ste već odabrali predstavljanje svoje tvrtke ili brenda na takav način, nije produciran bez – animacijskih detalja. Tekstualni elementi koji se pojavljuju u video zapisima također spadaju pod animacije, a ada ne govorimo o uvodu kojim se prezentira vaš logotip. To je već klasična animacija koja je, kao što smo napomenuli, postala standard i koristi se u apsolutnu svim segmentima marketinške industrije.

ANIMACIJA – KAKVE SVE POSTOJE

Ako konstatiramo da postoje svakakvi oblici animacija, nećemo pogriješiti. Pravila nema, granica isto tako nema, svi odgovori kriju se u vašoj mašti i našoj kreativnosti. Ne morate voditi računa o tome gdje će se prikazivati pojedina animacija, na kakvom zaslonu i koja je rezolucija u pitanju. Vaše je samo da saznate kakav zaslon imate i kakva mu je rezolucija, ostalo ćemo odraditi mi. Osvrnite se oko sebe, pogledajte svjetleće i bliješteće reklame u vašem mjestu, na televiziji, vanjskim LCD panelima, stadionima, profilima na društvenim mrežama… Sve je to magični svijet u koji se i vi možete uključiti već danas.

ANIMACIJA – KAKVE MI RADIMO

Možda će zvučati pretenciozno, pa čak pomalo i bahato, ali je u konačnici istinito: radimo svakakve oblike i rezolucije animacija, radimo sve, radimo sve što vama – treba! Specijalizirali smo se za rad u vjerojatno najnaprednijem i najboljem programu za računalnu obradu animacija – Adobe After Effects – kojim se služimo svakodnevno i u njemu jednostavno obožavamo raditi. O tome što sve taj program može suvišno je i govoriti, jer netko mudar ga je davno nazvao “Svetim Gralom animacija“. Dakle, vaše je da se javite, izrazite nam vaše želje i potrebe, a sve ostalo prepustite nama.

OSTALE IT USLUGE

Održavanje web stranica

Održavanje svih vrsta internet stranica. 

Dnevni, tjedni i mjesečni backup (izrada sigurnosnih kopija), sigurnosne nadogradnje web stranica, održavanje servera i baza podataka, zaštita od hakerskih napada, izmjene i postavljanje novih sadržaja. 

Migracije web stranica

Transfer internet stranica na novi server.

Sigurno, brzo i povoljno prebacivanje web stranica na naše servere ili server po vašem izboru. Osigurana konstantna dostupnost web stranica, promjena DNS servera, sve u jednom radnom danu. 

Hosting web stranica

Smještaj web stranica na brze i pouzdane servere.

Profesionalni hosting serveri s razinom dostupnosti od 99,9%, web serveri u hrvatskim podatkovnim centrima, neograničen podatkovni promet, prostor, e-mail adrese, baze podataka.

SEO optimizacija web stranica

Optimizacija web stranica za Google tražilicu.

Analiza i projektiranje SEO optimizacije web stranica za bolje pozicioniranje u rezultatima pretrage na Google pretraživačkom servisu. Komparacija konkurencije i izmjene u sadržajima. 

Internet marketing i oglašavanje

Marketinške kampanje za oglašavanje na web platformama.

Google AdWords (Ads) kampanje, izrada marketinškog plana, procjena budžeta i vremenskih okvira oglašavanja. Facebook oglašavanje, osigurana podrška i izvještaji. 

Izrada profila na društvenim mrežama

Otvaranje, konfiguriranje i održavanje profila. 

Facebook, Instagram, Twitter, YouTube i brojne druge društvene mreže i platforme. Inicijalna konfiguracija profila, održavanje profila, praćenje posjeta i svih ostalih statističkih parametara.

Kreativno pisanje

Copywriting za sve vrste i namjene. 

Kreativno pisanje za objave na web stranicama, društvenim mrežama, izrada sinopsisa i scenarija, osmišljavanje slogana, tekstova za oglase, TV ili radio reklame. 

IT savjetovanje

Konzultantske usluge vezane uz IT sektor.

Konzultacije i savjetovanje vezano uz nabavku informatičke opreme, mrežnu IT infrastrukturu, sigurnost računalnih mreža i sustava, remote podrška u radu, otklanjanje problema i poteškoća.

Javite se

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak-petak: 7-20
Subota: 7-13

KONTAKT