Animacije efekti reklame spotovi video

Animacije efekti reklame spotovi video

3D virtualno kreativno atraktivno profesionalno

3D virtualno kreativno atraktivno profesionalno

ANIMACIJE I EFEKTI KAKVE SVE RADIMO?

Računalne animacije i specijalni efekti esencijalni su dio praktički svakog ozbiljnijeg videa, bilo da se radi o videu za reprodukciju na YouTube kanalu ili TV reklami. Uostalom, gotovo svaki video danas sadrži barem animaciju logotipa ili teksta.

Dio našeg tima usko je specijaliziran upravo za izradu animacija, bilo da se radi o gore navedenim elementima video zapisa ili naprednijim animacijama koje možemo nazvati animiranim filmovima. Tu su, dakako, kompleksnije 3D animacije koje zahtijevaju popriličnu količinu znanja, softverskih paketa i naprednog hardvera.

Zahvaljujući dugogodišnjem radu u ovom segmentu video produkcije, ali i konstantnoj edukaciji, kao i partnerskim odnosima s nekima od najvećih majstora računalnih animacija, kako s domaćeg, tako i inozemnog tržišta, ispunit ćemo svaku vašu želju. Specijalni video efekti, animirani segmenti, napredne animacije, 2D i 3D animacije, tu smo kako bismo vam osigurali novu dimenziju video produkcije i izgradnju naprednog nivoa vizualnog identiteta.

Posebna ponuda izrada animacija odnosi se na reklame koje možete vidjeti na LCD panelima uz nogometne terene ili u dvoranama. Iako iz perspektive običnog gledatelja sve izgleda kao “obična” reklama, zapravo je riječ uglavnom o animacijama.

Takve su reklame, odnosno animacije zbog niza specifičnosti, prvenstveno zbog svojih neuobičajenih dimenzija, jer se radi o formatu koji je posebno prilagođen upravo prikazivanju na navedenim panelima. Tu je i ograničeno vrijeme trajanja, kao i dodatni tehnički zahtjevi koji su standard kod takvog vida oglašavanja u video formatu.

Do sada smo odradili niz takvih projekata za brojne klijente, koji se oglašavaju na nogometnim stadionima u Hrvatskoj, ali i Europi. Naravno, to nisu jedine “posebne” reklame i animacije koje radimo, jer radimo u bilo kojem formatu i rezoluciji, ovisno o potrebama pojedinog klijenta i zahtjevima platforme za reprodukciju. Kontaktirajte nas i za vas ćemo pripremiti sve što je potrebno za korak u svijet animacija i novog oblika oglašavanja.

NAŠE ANIMACIJE POGLEDAJTE NA YOUTUBE KANALU

NAŠE ANIMACIJE POGLEDAJTE NA YOUTUBE KANALU