Snimanje iz zraka video fotografije panorama timelapse hyperlapse profesionalno

Snimanje iz zraka video fotografije panorama timelapse hyperlapse profesionalno

HD 4K 8K SCENARIJ STUDIO TEREN AUDIO PRODUKCIJA OBJAVA

HD 4K 8K SCENARIJ STUDIO TEREN AUDIO PRODUKCIJA OBJAVA

Hrvatska agencija za civilno zrakopolovstvo je regulatorno tijelo Republike Hrvatske nadležno za izdavanje dozvola za obavljanje letačkih operacija sustavima bespilotnih zrakoplova.

Naša je tvrtka među prvima u Hrvatskoj dobila dozvolu, više od pet godina usko surađujemo s navedenom agencijom, kao i ostalim institucijama koje vode zakonsku brigu o snimanju iz zraka i objavi snimki snimljenih bespilotnom letjelicom odnosno dronom. Za sve letove bespilotnim zrakoplovom na području Republike Hrvatske, kao i objavu snimki, ishodujemo dozvole i sve odrađujemo striktno po propisima.

Svaki operator sustava bespilotnih zrakoplova obavezan je položiti odgovarajuće ispite, osigurati svoju bespilotnu letjelicu i registrirati je u skladu s novim zakonskim odredbama. Sve smo to, dakako, odradili odmah po primjeni novih zakona o korištenju bespilotnih letjelica.

Iznimno je važno da kod angažiranja tvrtke ili pojedinca za snimanje iz zraka zatražite dokumente koji potvrđuju pravnu valjanost i osposobljenost za obavljanje letačkih operacija bespilotnim letjelicama (dronovima). Naše potvrde možete provjeriti klikom na Dokument o registriranom operatoru sustava bespilotnih zrakoplova odnosno Potvrda o osposobljenosti pilota bespilotnih zrakoplova.

Prema zakonskoj regulativi isključivo pravne osobe ovlaštene su objavljivati snimke iz zraka, za što je nadležna Državna geodetska uprava. Za sva snimanja na bilo kojoj lokaciji u Republici Hrvatskoj potrebno je pribaviti odgovarajuće dozvole, a zahvaljujući sjajnoj suradnji s DGU proces je iznimno brz i jednostavan, stoga za svakog klijenta osiguravamo potrebne dozvole za snimanje iz zraka i objavu snimki, fotografija ili video zapisa snimljenih bespilotnom letjelicom.

Zato, ako vam je potrebno profesionalno snimanje iz zraka bespilotnim letjelicama, kontaktirajte nas.

SVE NAŠE SNIMKE DRONOVIMA POGLEDAJTE OVDJE

SVE NAŠE SNIMKE DRONOVIMA POGLEDAJTE OVDJE