LETENJE

LETENJE

4K

rezolucija snimanja iz zraka

4K

rezolucija snimanja iz zraka

SNIMANJE IZ ZRAKA DRONOVIMA

Snimanje iz zraka neodoljiva je dimenzija pogleda. Panoramske snimke snimljene vrhunskim kamerama na profesionalnim bespilotnim letjelicama jamstvo su pogleda za pamćenje. Fotografiranje iz zraka najviše rezolucije, snimke panorama u 360º, mapiranje terena i još puno, puno toga vezano uz letenje.

U SKLADU SA ZAKONOM

Snimanje bespilotnim letjelicama je sve samo ne šala ili igra, zato vjerujte samo profesionalcima. Hrvatska agencija za civilno zrakopolovstvo je regulatorno tijelo Republike Hrvatske nadležno za izdavanje dozvola za obavljanje letačkih operacija sustavima bespilotnih zrakoplova.

Naša je tvrtka među prvima u Hrvatskoj dobila dozvolu, više od pet godina usko surađujemo s navedenom agencijom, kao i ostalim institucijama koje vode zakonsku brigu o snimanju iz zraka i objavi snimki snimljenih bespilotnom letjelicom odnosno dronom. Za sve letove bespilotnim zrakoplovom na području Republike Hrvatske, kao i objavu snimki, ishodujemo dozvole i sve odrađujemo striktno po propisima.

Jeste li znali da od 1. siječnja vrijede nova pravila za upravljanje bespilotnim letjelicama na području Republike Hrvatske, koja su usklađena su Uredbom Europske Komisije? Svaki operator sustava bespilotnih zrakoplova obavezan je položiti odgovarajuće ispite, osigurati svoju bespilotnu letjelicu i registrirati je u skladu s novim zakonskim odredbama. Sve smo to, dakako, odradili odmah po primjeni novih zakona o korištenju bespilotnih letjelica

Dokument o registriranom operatoru sustava bespilotnih zrakoplova možete pronaći ovdje, dok se potvrda o osposobljenosti pilota nalazi na ovoj poveznici.

Isto tako, prema novoj zakonskoj regulativi isključivo pravne osobe će moći objavljivati snimke iz zraka, za što je nadležna Državna geodetska uprava. Za sva snimanja potrebno je pribaviti odgovarajuće dozvole, što smo činili i do sada, zahvaljujući sjajnoj suradnji s DGU, a to ćemo nastaviti raditi i ubuduće jer sve što radimo je u potpunosti usklađeno sa svim zakonskim aktima.

Zato, poletite s nama, budite sigurni i u skladu sa zakonom.

Saluto-Team operator bespilotnih zrakoplova

ATRAKTIVNE SNIMKE IZ ZRAKA

Nema apsolutno nikakve sumnje kako je snimanje iz zraka postalo iznimno popularno posljednjih godina. Neovisno o tome što želite snimiti, video iz zraka ili fotografije iz zraka osigurat će apsolutnu atraktivnost. Nekretnine, tereni, prirodne ljepote, sportski događaji, automobili, plovila… Sve se to može snimiti iz zraka na način koji je poseban, koji otkriva ono što nikako ne možete vidjeti na “klasičnim” snimkama.

OSTALE IT USLUGE

Održavanje web stranica

Održavanje svih vrsta internet stranica. 

Dnevni, tjedni i mjesečni backup (izrada sigurnosnih kopija), sigurnosne nadogradnje web stranica, održavanje servera i baza podataka, zaštita od hakerskih napada, izmjene i postavljanje novih sadržaja. 

Migracije web stranica

Transfer internet stranica na novi server.

Sigurno, brzo i povoljno prebacivanje web stranica na naše servere ili server po vašem izboru. Osigurana konstantna dostupnost web stranica, promjena DNS servera, sve u jednom radnom danu. 

Hosting web stranica

Smještaj web stranica na brze i pouzdane servere.

Profesionalni hosting serveri s razinom dostupnosti od 99,9%, web serveri u hrvatskim podatkovnim centrima, neograničen podatkovni promet, prostor, e-mail adrese, baze podataka.

SEO optimizacija web stranica

Optimizacija web stranica za Google tražilicu.

Analiza i projektiranje SEO optimizacije web stranica za bolje pozicioniranje u rezultatima pretrage na Google pretraživačkom servisu. Komparacija konkurencije i izmjene u sadržajima. 

Internet marketing i oglašavanje

Marketinške kampanje za oglašavanje na web platformama.

Google AdWords (Ads) kampanje, izrada marketinškog plana, procjena budžeta i vremenskih okvira oglašavanja. Facebook oglašavanje, osigurana podrška i izvještaji. 

Izrada profila na društvenim mrežama

Otvaranje, konfiguriranje i održavanje profila. 

Facebook, Instagram, Twitter, YouTube i brojne druge društvene mreže i platforme. Inicijalna konfiguracija profila, održavanje profila, praćenje posjeta i svih ostalih statističkih parametara.

Kreativno pisanje

Copywriting za sve vrste i namjene. 

Kreativno pisanje za objave na web stranicama, društvenim mrežama, izrada sinopsisa i scenarija, osmišljavanje slogana, tekstova za oglase, TV ili radio reklame. 

IT savjetovanje

Konzultantske usluge vezane uz IT sektor.

Konzultacije i savjetovanje vezano uz nabavku informatičke opreme, mrežnu IT infrastrukturu, sigurnost računalnih mreža i sustava, remote podrška u radu, otklanjanje problema i poteškoća.

Javite se

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak-petak: 7-20
Subota: 7-13

KONTAKT