VIDEO

VIDEO

8K

video rezolucija najviše razine

8K

video rezolucija najviše razine

SNIMANJE VIDEO REKLAMA

Snimanje svih vrsta video reklama, neovisno o tematici, namjeni i platformi na kojoj će se prikazivati. Ako želite vrhunsku produkciju za YouTube, omogućit ćemo vam snimanje, obradu i produkciju u – 8K rezoluciji!

Eksplozija detalja i nevjerojatna oštrina ostavit će gledatelje vaše video reklame bez teksta. Naravno, tu je mogućnost snimanja i produkcije u 4K rezoluciji, kao i Full HD rezoluciji, ovisno o tome gdje namjeravati reproducirati svoju video reklamu.

Neizostavni dio su TV reklame, za koje vam osiguravamo kompletnu ponudu, od snimanja, obrade i korekcija boja, grafičkih i animacijskih elemenata, licenciranu glazbenu podlogu, “voice over” uslugu… Sve je tu, spremno za vas, vaše potrebe i želje. Za samo nekoliko dana pripremit ćemo vas sve što je potrebno za snimanje, produkciju i isporuku video reklama. 

SNIMANJE VIDEO SPOTOVA

Video spotovi su odavno postali standard u predstavljanju pojedine usluge ili proizvoda. Bez obzira čime se vaša tvrtka, obrt ili udruga bave, jeste li pojedinac ili marketinški stručnjak u korporaciji, video spot je definitivno nešto što će vam prije ili kasnije trebati. 

Mogućnosti su neograničene, od scenarija i sinopsisa, pripreme terenskog i studijskog snimanja, obrade i korekcije boja odnosno samih video snimki, preko rezolucije ili broja sličica u sekundi (fps), platformi na kojima će se video prikazivati… 

Vaša je uloga jedino prezentacija želja, kompletna realizacija je na nama. Bilo da želite korporativni video spot u 8K rezoluciji koji će se prikazivati na sajmovima, ili vam treba kratki video spot u trajanju od 10-tak sekundi, mi smo spremni… 

SNIMANJE PROMO VIDEA

Promotivni video je, reći će mnogi, zapravo isto što i video spot. Realno, ovakva je konstatacija vrlo blizu istine, iako nije do kraja točna. Promo video je fokusiran na točno specifični proizvod i uslugu, koncept se razlikuje od video spota, ali i za taj dio smo spremni. 

Nema nikakve sumnje da je ulaganje u vizualni identitet, upravo pute promotivnih videa, zapravo investicija koja će se definitivno isplatiti i to u ekspresno kratkom roku. Ovo nije teza koja je osmišljena da bi vas privukla, nego je riječ o statističkim podacima. 

Naime, čak 87% marketinških profesionalaca koristi video kao promotivni alat, od toga je njih 88% zadovoljno s povratom ulaganja u video! Tu je i podatak kako 54% korisnika interneta želi vidjeti više video sadržaja, a i taj broj rapidno raste… 

VIDEO ZA DRUŠTVENE MREŽE

Društvene mreže poput Facebooka, Instagrama, Twittera i slične postale su praktički najmoćnije oružje u marketinškim rukama, pogotovo kada govorimo o mogućnosti dosezanja do ogromnog broja potencijalnih klijenata, kupaca, gostiju ili možda poslovnih partnera. 

A na društvenim mrežama su video materijali ekstremno popularni i iznimno gledani. Kada govorimo o izradi videa za društvene mreže priča se podosta razlikuje od klasične video produkcije, snimanja reklama, promotivnih spotova, jer su omjeri i rezolucije različiti. 

Primjerice, ako vam treba cover za Facebook profil na društvenim mrežama, omjer traženog videa je definiran od strane samog Facebooka i unikatan je. Slična je situacija i s Instagramom, ali nemate razloga za brigu – vi javite za koju društvenu mrežu vam treba video, ostalo je na nama. 

OSTALE IT USLUGE

Održavanje web stranica

Održavanje svih vrsta internet stranica. 

Dnevni, tjedni i mjesečni backup (izrada sigurnosnih kopija), sigurnosne nadogradnje web stranica, održavanje servera i baza podataka, zaštita od hakerskih napada, izmjene i postavljanje novih sadržaja. 

Migracije web stranica

Transfer internet stranica na novi server.

Sigurno, brzo i povoljno prebacivanje web stranica na naše servere ili server po vašem izboru. Osigurana konstantna dostupnost web stranica, promjena DNS servera, sve u jednom radnom danu. 

Hosting web stranica

Smještaj web stranica na brze i pouzdane servere.

Profesionalni hosting serveri s razinom dostupnosti od 99,9%, web serveri u hrvatskim podatkovnim centrima, neograničen podatkovni promet, prostor, e-mail adrese, baze podataka.

SEO optimizacija web stranica

Optimizacija web stranica za Google tražilicu.

Analiza i projektiranje SEO optimizacije web stranica za bolje pozicioniranje u rezultatima pretrage na Google pretraživačkom servisu. Komparacija konkurencije i izmjene u sadržajima. 

Internet marketing i oglašavanje

Marketinške kampanje za oglašavanje na web platformama.

Google AdWords (Ads) kampanje, izrada marketinškog plana, procjena budžeta i vremenskih okvira oglašavanja. Facebook oglašavanje, osigurana podrška i izvještaji. 

Izrada profila na društvenim mrežama

Otvaranje, konfiguriranje i održavanje profila. 

Facebook, Instagram, Twitter, YouTube i brojne druge društvene mreže i platforme. Inicijalna konfiguracija profila, održavanje profila, praćenje posjeta i svih ostalih statističkih parametara.

Kreativno pisanje

Copywriting za sve vrste i namjene. 

Kreativno pisanje za objave na web stranicama, društvenim mrežama, izrada sinopsisa i scenarija, osmišljavanje slogana, tekstova za oglase, TV ili radio reklame. 

IT savjetovanje

Konzultantske usluge vezane uz IT sektor.

Konzultacije i savjetovanje vezano uz nabavku informatičke opreme, mrežnu IT infrastrukturu, sigurnost računalnih mreža i sustava, remote podrška u radu, otklanjanje problema i poteškoća.

Javite se

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak-petak: 7-20
Subota: 7-13

KONTAKT