KONTAKT

KONTAKT

SALUTO-TEAM j.d.o.o.

Benaši 16, 51216 Viškovo, Hrvatska

www.saluto-team.hr

team@saluto-team.hr

marketing@saluto-team.hr

 

098371222

098 170 888 1

098 371 222

099 6854 800

KONTAKT FORMA

Poštovani,

molimo vas da ispunite sva obavezna polja i odaberete jednu ili više usluga za koje želite ponudu. Ako ne ispunite sva obavezna polja nećete moći poslati poruku. Kako bismo vam dostavili što je moguće konkretniju ponudu za uslugu koja vas zanima, navedite što je moguće više detalja.

Ako ne izaberete niti jednu uslugu, nećete moći poslati poruku putem ove kontakt forme.

Na svaku poruku odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Tvrtka Saluto-Team j.d.o.o. se obavezuje kako će sve podatke prikupljenje putem ove kontakt forme koristiti isključivo za potrebu komunikacije s potencijalnim klijentom i da ni u kojem slučaju bilo koji od prikupljenih podataka neće distribuirati trećim stranama.

Korištenjem ove kontakt forme pristajete na uvjete korištenja ove web stranice, kao i na pravila privatnosti.

Zahvaljujemo na povjerenju.

+385 98 371 222

+385 98 170 888 1

 

USLUGA KOJA VAS ZANIMA

Saluto-Team

OSTALE IT USLUGE

Održavanje web stranica

Održavanje svih vrsta internet stranica. 

Dnevni, tjedni i mjesečni backup (izrada sigurnosnih kopija), sigurnosne nadogradnje web stranica, održavanje servera i baza podataka, zaštita od hakerskih napada, izmjene i postavljanje novih sadržaja. 

Migracije web stranica

Transfer internet stranica na novi server.

Sigurno, brzo i povoljno prebacivanje web stranica na naše servere ili server po vašem izboru. Osigurana konstantna dostupnost web stranica, promjena DNS servera, sve u jednom radnom danu. 

Hosting web stranica

Smještaj web stranica na brze i pouzdane servere.

Profesionalni hosting serveri s razinom dostupnosti od 99,9%, web serveri u hrvatskim podatkovnim centrima, neograničen podatkovni promet, prostor, e-mail adrese, baze podataka.

SEO optimizacija web stranica

Optimizacija web stranica za Google tražilicu.

Analiza i projektiranje SEO optimizacije web stranica za bolje pozicioniranje u rezultatima pretrage na Google pretraživačkom servisu. Komparacija konkurencije i izmjene u sadržajima. 

Internet marketing i oglašavanje

Marketinške kampanje za oglašavanje na web platformama.

Google AdWords (Ads) kampanje, izrada marketinškog plana, procjena budžeta i vremenskih okvira oglašavanja. Facebook oglašavanje, osigurana podrška i izvještaji. 

Izrada profila na društvenim mrežama

Otvaranje, konfiguriranje i održavanje profila. 

Facebook, Instagram, Twitter, YouTube i brojne druge društvene mreže i platforme. Inicijalna konfiguracija profila, održavanje profila, praćenje posjeta i svih ostalih statističkih parametara.

Kreativno pisanje

Copywriting za sve vrste i namjene. 

Kreativno pisanje za objave na web stranicama, društvenim mrežama, izrada sinopsisa i scenarija, osmišljavanje slogana, tekstova za oglase, TV ili radio reklame. 

IT savjetovanje

Konzultantske usluge vezane uz IT sektor.

Konzultacije i savjetovanje vezano uz nabavku informatičke opreme, mrežnu IT infrastrukturu, sigurnost računalnih mreža i sustava, remote podrška u radu, otklanjanje problema i poteškoća.

Javite se

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak-petak: 7-20
Subota: 7-13

KONTAKT