IZRADA WEB STRANICA

Izrada web stranica prema aktualnim web standardima. Cijene već od 200€ s uključenim hostingom i domenom po vašem izboru za prvu godinu.

RESPONZIVNE, MODERNE, BRZE

Responzivni web dizajn osigurava ispravno prikazivanje internet stranice na bilo kojem uređaju, pregledniku i rezoluciji, bez obzira radi li se o stolnom računalu, prijenosniku, tabletu ili pametnom telefonu.

WORDPRESS WEB STRANICE

WordPress je najpopularnija CMS platforma, iznimno fleksibilna i robusna, omogućit će vam da svoje web stranice održavate neovisno o razini informatičkog znanja. Unikatni dizajn i tri mjeseca besplatnog održavanja za svakog klijenta.

WEB SHOP INTERNET

Prodaja preko interneta je u konstantnom porastu, uključite se i vi u neizostavne trendove. Integriramo na web stranicu sustave kartičnog plaćanja, povezivanje s davateljima usluga on-line plaćanja, fotografiramo i postavljamo proizvode na internet stranicu.

VIŠEJEZIČNE WEB STRANICE

Višejezične web stranice jamče vam dostupnost i otvorenost prema svima. Sustavi za prijevode, prijevodi i sve što vam je potrebno za globalnu dostupnost. Prijevodi internet stranica na sve svjetske jezike, integracija fleksibilnih i automatiziranih sustava za prijevode.

WEB STRANICE ZA TURIZAM

Hotelski kompleksi, kampovi, turistički iznajmljivači i vlasnici apartmana, web stranice sa sustavima rezervacije, kalendarom dostupnosti, foto i video galerijom, povezivanje sa svim ostalim platformama za rezervaciju.

WEB STRANICE ZA UDRUGE

Na svaki projekt izrade web stranica za udruge odobravamo jedinstveni popust od 40%. Svaku internet stranicu koju bilo koja udruga naruči od nas dobit će po sniženoj cijeni, uz jednogodišnji besplatni zakup hosting servera i domene po izboru.

30%

svakom prvom klijentu u mjesecu

30%

svakom prvom klijentu u mjesecu

Posebna ponuda za svakog klijenta koji se do desetoga dana svakog mjeseca javi prvi – izrada internet stranica uz popust od 30%!

Bez obzira kakvu web stranicu naručili, popust je zajamčen, javite se prvi i osigurajte si web stranicu po super povoljnoj cijeni.

3 + 11 =